Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » ЗАЗ різко збільшив виробництво автомобілів
Всі новини / Автосвіт

ЗАЗ різко збільшив виробництво автомобілів

ЗАЗ різко збільшив виробництво автомобілів
За підсумками 2021 року Запорізький автомобілебудівний завод (ЗАЗ) випустив 3866 автомобілів. Це на понад 373% більше, ніж за 12 місяців 2020 року.

Як повідомляє MMR, ця цифра могла бути більшою, але у грудні 2021 року підприємство майже на 12% знизило виробництво автомобілів порівняно з листопадом.

Також минулого року на ЗАЗі зібрали 129 автобусів. Це майже на 90% більше, ніж роком раніше.

Нагадаємо, що ЗАЗ з вересня 2020 року із російських машинокомплектів випускає практично все сімейство автомобілів бренду Lada. Крім того, у Запоріжжі збирають дві моделі Kia та купеподібний кросовер Renault Arkana.



Раніше повідомлялось, що наприкінці 2021 року ЗАЗ перестав отримувати від АвтоВАЗу машинокомплекти, а виробництво автомобілів призупинилось. Втім, у прес-службі АвтоВАЗу цю інформацію спростували, заявивши, що вона не відповідає дійсності.

Читайте також: КрАЗ готує модернізацію своєї популярної повнопривідної вантажівки

Нагадаємо, усього в 2021 році в Україні було зібрано 8153 од. автотранспортних засобів або на 65% більше, ніж у 2020 році.



01-13-2022, 08:54  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 973   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: