Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Електричний Peugeot e-308 дебютує в наступному році
Всі новини / Автосвіт

Електричний Peugeot e-308 дебютує в наступному році

Електричний Peugeot e-308 дебютує в наступному році
Повністю електрична версія популярної моделі С-класу, Peugeot e-308, відправиться на конвеєр в червні 2023 року.

Новинка буде доступна в кузовах хетчбек і універсал.

Peugeot e–308 отримає батарею ємністю 54 кВтг-всього на 4 кВтг більше, ніж у батареї нинішнього е-208, Тим не менш, поліпшена акумуляторна технологія дозволить забезпечити запас ходу електричного 308-го до 400 кілометрів по європейському циклу WLTP.

Акумулятори, що підтримують швидку зарядку потужністю 100 кіловат, будуть упаковані під підлогою – внутрішній простір салону буде таким же, як у актуального гібрида Peugeot 308.

Модель оснастять електромотором, що розвиває 154 кінських сили і 269 Нм крутного моменту, який буде передаватися на передні колеса. Повністю електричну силову установку отримають як хетчбек, так і універсал.



Очікується, що покупцям e-308 буде запропонований в тому ж діапазоні комплектацій, що і поточний Peugeot e-208. Однак перехід на електротягу неминуче викличе збільшення ціни. Так, наприклад, розрив між найдешевшими бензиновими і електричними версіями молодшого 208-го становить близько 13 тисяч доларів.

Читайте також: КрАЗ готує модернізацію своєї популярної повнопривідної вантажівки

На конвеєр Peugeot e-308 відправиться в червні наступного року. У компанії очікують, що на електричний 308-й доведеться не менше 20% продажiв моделі.
01-14-2022, 10:57  
Джерело: rbc.ua
Переглядів: 384   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: