Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Американці назвали найкращі автомобілі 2021 року
Всі новини / Автосвіт

Американці назвали найкращі автомобілі 2021 року

Американці назвали найкращі автомобілі 2021 року
У США обрали легковий автомобіль, позашляховик та пікап року

Журі конкурсу «Автомобіль, кросовер та пікап року в Північній Америці» назвало переможців у трьох сегментах. Їх обрали зі списку, до якого входило 36 автомобілів, включаючи електрифіковані моделі.

Лідерами конкурсу стали машини, оснащені двигунами внутрішнього згоряння.

У номінації легковий автомобіль року перемогу одержала Honda Civic. Вона обійшла у голосуванні Volkswagen Golf у гарячих виконаннях GTI і R, а також електрокар Lucid Air. Останній був визнаний розкішним, але все ж до перемоги не дотягнув.

Члени журі відзначили, що Civic – доступний автомобіль, що поєднує в собі всі мислимі позитивні якості: комфорт, економічність, надійність і задоволення від водіння.



Компактний пікап Ford Maverick боровся за перемогу з єдиним пікапом у арсеналі Hyundai, Santa Cruz, та електричним Rivian R1T. Модель Ford похвалили за широкий список стандартного обладнання, зручність та невисоку вартість, у той час як його суперники були названі надто дорогими та недостатньо енергоефективними.

У сегменті SUV переможцем виявився ще один Ford – позашляховик Bronco. Він обійшов двох конкурентів із Кореї – Ioniq 5 та Genesis GV70.

Читайте також: В Україні навесні хочуть запустити державні субсидії для покупки електромобілів

Перемоги Bronco удостоївся, крім іншого, за багатий набір бортової електроніки, який можна порівняти з оснащенням більш дорогого Land Rover Defender.
01-17-2022, 11:54  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 183   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: