Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » З’явилося зображення нового логотипу Buick
Автосвіт / Фото

З’явилося зображення нового логотипу Buick

Тиждень тому концерн General Motors подав заявку на реєстрацію оновленого логотипу Buick: головна відмінність від попередньої версії в тому, що тепер три щити розміщені горизонтально, а не діагоналі.

Тепер його розсекретили в мережі – на фотографію керма автомобіля з новою емблемою звернуло увагу видання Motor1. Журналісти з’ясували, що новий варіант логотипу використовуватиметься не лише на моделях, призначених для ринку США, але й для машин, що продаються за межами країни.



Принципових змін кілька. По-перше, щити в емблемі тепер розміщені в одну лінію, а по-друге, вони більше не укладені в коло. Кольори залишилися колишніми — червоний, білий та синій, проте лінії стали більш плавними, через що логотип виглядає сучаснішим.

На другому зображенні, яке наводить видання, можна побачити, як виглядає модернізована емблема на решітці радіатора автомобіля. Проте, журналісти зазначають, що це не реальна фотографія, а фотошоп.

Читайте також: Українець передав військовим відреставрований бронеавтомобіль

Motor1 припускає, що “живі” фотографії автомобілів з новою емблемою з’являться не раніше ніж через кілька місяців, тому що ребрендинг – процес нешвидкий. За однією з версій, першим автомобілем, що приміряє нову емблему, стане новий електричний концепт Buick, прем’єра якого запланована на літо. І тільки після цього з’явиться логотип на серійних моделях американської марки.
03-30-2022, 07:24  
Джерело: bizua.org
Переглядів: 493   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: