Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Шпигуни оприлюднили знімки майбутньої Audi A4 Avant
Автосвіт / Фото

Шпигуни оприлюднили знімки майбутньої Audi A4 Avant

A4 – одна з найпопулярніших лінійок Audi, у тому числі завдяки наявності в ній універсала Avant.

Проте нинішнє покоління з індексом B9 дебютувало ще у 2015 році, і, попри рестайлінг 2019-го, вже потребує заміни.

Ринковий дебют моделі наступної генерації очікується лише 2023-го, але нічого не заважає пофантазувати про те, як вона виглядатиме.

Художник Motor1 створив ексклюзивний рендер Audi A4 Avant покоління B10, ґрунтуючись на недавніх шпигунських фотографіях прототипів. Основна ідея полягає в тому, що, як і у випадку з багатьма іншими моделями «Чотирьох кілець», зміни у дизайні універсала носитимуть не революційний, але еволюційний характер.
Шпигуни оприлюднили знімки майбутньої Audi A4 Avant

Так, радіаторні грати Singleframe залишаться приблизно такими, як зараз. Зміниться форма бічних повітрозабірників, фари звузяться, причому матричне світло, ймовірно, увійде до стандартного оснащення. Сам кузов повинен стати більш присадкуватим і широким – на кшталт представленого недавно концепту A6 Avant e-tron.

Якийсь час тому ходили чутки, ніби Audi з міркувань економії переведе наступний A4 на платформу MQB з поперечним розташуванням двигуна, спільну з A3 і багатьма іншими моделями Volkswagen Group, але ймовірність цього вкрай мала. Офіційно, навпаки, переорієнтується на преміум-сегмент, скорочуючи лінійку в нижній частині цінового діапазону і розширюючи – у верхній. Відповідно, і A4 має стати ближче до A6 у плані якості та оснащення.



Глава відділу розробок Audi Олівер Хоффман оголосив, що новий A4 отримає «найкращі у світі двигуни внутрішнього згоряння», проте ступінь електрифікації силових установок буде збільшено для відповідності суворішим екологічним нормам. Причому це стосується не тільки основної лінійки: подібно до одного з головних конкурентів, майбутньому Mercedes-AMG C 63, плагін-гібридом стане RS 4 Avant. Механічну коробку передач, яку після рестайлінгу залишили тільки для молодшого бензинового двигуна, у новому поколінні, швидше за все, приберуть зовсім. Також очікується скорочення кількості дизельних варіантів.

Читайте також: Toyota перетворить кросовер RAV4 на бюджетний пікап (ВІДЕО)

Офіційно дату прем’єри нового Audi A4 поки що не повідомляли. Швидше за все, сімейство повністю розсекретять у середині-кінці цього року.

04-1-2022, 17:39  
Джерело: autoporady.com
Переглядів: 214   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: