Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » На Дніпропетровщині стартував ремонт доріг
Всі новини / Автосвіт

На Дніпропетровщині стартував ремонт доріг

«На дорогах Дніпропетровщини проводимо ямкові ремонти. Підтримуємо автошляхи у якісному проїзному стані, аби не обмежувати рух.

Це важливо, адже сьогодні область – справжній транспортний хаб», – зазначив начальник Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Олександр Коломійцев.

«На дорогах Дніпропетровщини проводимо ямкові ремонти. Підтримуємо автошляхи у якісному проїзному стані, аби не обмежувати рух. Це важливо, адже сьогодні область – справжній транспортний хаб», – зазначив начальник Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Олександр Коломійцев.



Одна з доріг, де нині кипить робота – у Дніпровському районі. На найпроблемніших ділянках ремонтники фрезерують старе покриття та укладають новий шар асфальтобетону.

«Покриття дороги було у поганому стані та потребувало оновлення. Нині виконуємо ямковий ремонт. Працюємо швидко та якісно», – сказав начальник ділянки Сергій Деревянко.

Читайте також: Aston Martin перейменує середньомоторний Vanquish до прем’єри

У планах на цей рік ремонт доріг і в інших районах Дніпропетровської області.
04-7-2022, 05:18  
Джерело: osn.com.ua
Переглядів: 437   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: