Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Lexus розкрив дизайн інтер’єру кросовера RZ 450e
Автосвіт / Фото

Lexus розкрив дизайн інтер’єру кросовера RZ 450e

Lexus розкрив дизайн інтер’єру кросовера RZ 450e
Про те, що Lexus готує модель під назвою RZ 450e, ми знали з літа позаминулого року: саме тоді ентузіасти з’ясували, що японський виробник оформив права на відповідний індекс.

Минулого грудня компанія підтвердила, що йдеться про повністю електричний кросовер, опублікувавши перші тизери, а тепер оголосила, що повноцінна прем’єра відбудеться 20 квітня.

Заодно були оприлюднені перші фотографії інтер’єру з цифровим водійським інтерфейсом і штурвалом замість традиційного рульового колеса. Останній явно запозичений у “Тойоти” bZ4X, преміальним аналогом якої є Lexus RZ 450e.

Або, якщо завгодно, концепт Lexus LF-Z Electrified – той дебютував трохи раніше. Як би там не було, представники «Лексусу» вже не раз говорили, що RZ отримає управління «з дротів» – без механічного зв’язку між кермом та колесами.



Екстер’єр Lexus RZ 450e був розсекречений ще наприкінці минулого року, коли материнська корпорація Toyota анонсувала відразу півтори десятки батарейних новинок. Модель отримала глуху лицьову панель, що нагадує радіаторні ґрати паливних «Лексусів», L-подібні ходові вогні, затемнені задні стійки, спойлер на даху та суцільну смугу задніх ліхтарів. Попри безліч оригінальних деталей, у профіль близька спорідненість із вищезгаданою Toyota bZ4X (або Subaru Solterra) більш ніж очевидна.

Читайте також: У Дубай скутеристи отримуватимуть права водія

Технічних подробиць, як і раніше, немає: відомо лише, що, на відміну від більш демократичних «родичів», електромобіль Lexus вже в базовому виконанні отримає повний привід, а заразом – фірмову систему розподілу тяги Direct4.


04-8-2022, 10:56  
Джерело: autoporady.com
Переглядів: 375   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: