Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Kia Telluride пережив рестайлінг
Автосвіт / Фото

Kia Telluride пережив рестайлінг

Kia Telluride пережив рестайлінг
Компанія Kia представила оновлений трирядний кросовер Telluride для північноамериканського ринку, у продажу він з’явиться восени цього року.

В США з 2019 року на вершині модельної лінійки знаходиться кросовер Telluride з кузовом, що несе, — найближчий родич Hyundai Palisade.

З п’ятиметровою габаритною довжиною та колісною базою у 2900 мм Telluride у нас, як і Mohave, вважався б великим SUV, але за американськими мірками він відноситься до висококонкурентного середньорозмірного сегмента, де тон задають Jeep Grand Cherokee (торік у США продано 264 444 шт.), Toyota Highlander (264 128 шт.) та Ford Explorer (219 871 шт.).

Telluride поки тупцює в середняках, хоча минулий рік став для нього досить успішним: у порівнянні з 2020-м продаж зріс на 25% до 93 705 шт.



Оновлення має зробити Telluride більш привабливим для американського споживача: дизайнери постаралися зробити вигляд кросовера трохи брутальнішим (фари і задні ліхтарі отримали нову світлодіодну начинку, ускладнився дизайн бамперів, змінився дизайн радіаторної решітки та колісних дисків), а маркетологи малою кров’ю згенерували дві – X-Line та X-Pro.

Малою кров’ю – тому що технічна начинка Telluride з оновленням ніяк не змінилася: під капотом, як і раніше, молотить безальтернативний бензиновий 3,8-літровий атмосферний V6 (295 к.с., 355 Нм), стикований з 8-ступінчастою гідромеханічною АКП. В базі – передній привід, а за повний треба доплачувати. Повний привід у Telluride характерно кросоверний: потужність на задні колеса автоматично відбирає багатодискова муфта, але є можливість її примусового блокування.

Оффроудним версіям повний привід за замовчуванням. Особливості версії X-Line – це збільшений на 10 мм дорожній просвіт, радіаторні грати з більшою і грубішою сіткою, вищі та великі рейлінги на даху, 20-дюймові колеса особливого дизайну та різний дрібний декор.

Версія X-Pro трохи більш просунута: замість 20-дюймових коліс встановлюються 18-дюймові, взуті у високопрофільні вседорожні шини, в багажник додана 110-вольтова розетка, допустима маса причепа, що буксирується, збільшена з 2268 до 2495 кг. Доробки, прямо скажемо, нехитрі — не те, що, наприклад, Subaru, але для масового американського споживача більшого і не потрібно.

Загальні для всіх версій оновлення в салоні – це нове вигнуте двоекранне “табло” (і приладовий і мультимедійний мають діагональ 12,3 дюйма), змінений дизайн повітроводів на передній панелі (центральні сталі вже, а бічні, навпаки, збільшилися в розмірах), з 8,5 до 10 дюймів збільшилася діагональ проекційного екрану, з’явилися нові матеріали обробки, розширено список і функціонал електронних асистентів водія.

Читайте також: Geely запатентувала електричні фургони з функцією автономного водіння

Звичайне салонне дзеркало заднього виду може бути замінено на електронний, тобто екран у формі дзеркала, на який транслюється картинка з кормової камери.

04-15-2022, 05:16  
Джерело: autoporady.com
Переглядів: 371   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: