Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Компанія Hyundai готує до прем’єри кросовер Kona
Автосвіт / Фото

Компанія Hyundai готує до прем’єри кросовер Kona

Компанія Hyundai готує до прем’єри кросовер Kona
Компанія Hyundai готує до прем’єри кросовер Kona наступного покоління, прем’єра моделі очікується до кінця 2023 року.

Офіційних зображень перспективної новинки поки що немає, як і немає інформації про те, як вона виглядатиме. Напередодні свій варіант екстер’єру Kona нового покоління показали незалежні дизайнери порталу motor.es.

Передбачається, що після зміни поколінь кросовер Kona серйозно зміниться. Судячи з габаритів прототипів, які були помічені під час дорожніх випробувань, автомобіль буде трохи більшим у порівнянні з поточною версією. Очікується, що модель трохи збільшиться колісна база, довжина і ширина, а у висоту кросовер нового покоління виявиться нижчим.



Судячи з рендерного зображення, передня частина кузова збереже свій футуристичний дизайн і загальні риси стилю, що впізнається, хоча вони будуть частково переглянуті. Швидше за все у верхній частині нового Kona залишать вузькі світлодіодні фари. Основна оптика розташована трохи нижче, з боків від великої решітки радіатора з «плетеним» малюнком. У нижній частині переднього бампера вбудований невеликий повітрозабірник.

Даних про те, як зміниться салон Hyundai Kona другого покоління, поки що немає. Передбачається, що кросовер отримає новий інформаційно-розважальний комплекс із великим сенсорним дисплеєм та з функцією оновлення «по повітрю».

Hyundai Kona нового покоління, швидше за все, будуть різні варіанти гібридних силових установок – MHEV, HEV і PHEV, а також, звичайно, залишиться повністю електрична модифікація.

Читайте також: Honda інвестує шалену суму в розробку і виготовлення електрокарів

Базові версії автомобіля отримають 6-ступінчасту МКПП, а топовим варіантам дістанеться 8-ступінчастий “автомат”, крім того, у них буде повний привід. Дизельних версій, найімовірніше, не буде.

04-16-2022, 02:19  
Джерело: uamotors.com.ua
Переглядів: 381   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: