Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Представлений кросовер з комп’ютером на Windows у салоні
Автосвіт / Фото

Представлений кросовер з комп’ютером на Windows у салоні

Американська компанія Independent Electric Vehicles, заснована у 2017 році, показала в Нью-Йорку свого первістка – Indi One.

Він є п’ятимісним електричним кросовером з сучасним дизайном і постійним повним приводом, проте «родзинка» знаходиться в салоні: замість бортової «мультимедійки» Indi One отримав високопродуктивний комп’ютер на ОС Windows.

На ньому можна працювати, грати у відеоігри, редагувати фото та відео – словом, робити все, що дозволяє повноцінний комп’ютер.

Система Vehicle Integrated computer (VIC) укомплектована двома сенсорними моніторами на передній панелі, а для доступу до Інтернету є модем 5G. Також в оснащення входять мікрофони та п’ять камер, три з яких розташовані в салоні.

На Indi One можна грати у відеоігри, у тому числі в синхронізовані з їздою. До кінця незрозуміло, що мають на увазі, але з подібною функцією вже були проблеми у Tesla – в результаті її заблокували.



За замовчуванням електрокросовер має скляний панорамний дах та пневматичну підвіску. У початковій версії Standard Indi One задньопривідний. Його приводить у рух електромотор потужністю 279 кінських сил (410 Нм моменту, що крутить), який запитується від акумулятора місткістю 75 кіловат-годин. Він забезпечує до 370 кілометрів без підзарядки.

Топовий варіант Premium оснащений двома двигунами – по одному на кожній осі. Їхня загальна віддача становить 482 сили та 730 Нм, а батарея на 95 кіловат-годин дозволяє подолати до 480 кілометрів. Максимальна швидкість такої версії дорівнює 209 кілометрів на годину, а час розгону з місця до першої сотні становить 4,2 секунди – на рівні BMW X7 від Alpina.

Читайте також: Стало відомо, як їздити в Іспанії на авто з українськими номерами

Independent Electric Vehicles вже розпочала приймання замовлень у США. Ціна позашляховика стартує з 45 тисяч доларів і досягає 69 тисяч. Зараз компанія займається сертифікацією новинки та проводить краш-тести, а виробництво планується розпочати у 2023 році у США.
04-17-2022, 07:06  
Джерело: news.com.ua
Переглядів: 646   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: