Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Новий Audi Q5 залишиться без електричної версії
Автосвіт / Фото

Новий Audi Q5 залишиться без електричної версії

Видання Auto Express опублікувало зображення передбачуваної зовнішності Audi Q5 третього покоління, дебют якого заплановано на наступний рік.

Журналісти припускають, що екстер’єр кросовера зазнає еволюційних змін, тоді як інтер’єр перетвориться сильніше за рахунок нової мультимедійної системи.

У гаму двигунів увійдуть бензинові та дизельні агрегати, а також гібридні установки із зарядкою від мережі. Повністю електричної версії новий позашляховик не матиме.

Майбутній Q5 зберігатиме основні атрибути нинішньої моделі. Грати Singleframe збільшиться в розмірах, фари стануть вже, ліхтарі з’єднає перемичка, що світиться.

За розмірами новий «ку-п’ятий» неподалік від попередника і, зрозуміло, отримає купеподібну версію Sportback. У салоні очікуються революційніші зміни, серед яких — нова архітектура передньої панелі та мультимедійна система.

Гама двигунів тим часом залишиться незмінною: дизелі об’ємом 2,0 і 3,0 літра, що зараз розвивають 163-286 кінських сил, бензинова «турбочетвірка» 2.0 з віддачею 265 сил і покращені версії гібридних установок із зарядкою від мережі, як у Q5 5 e та Q5 55 TFSI e. Не виключається також поява зарядженого SQ5 з дизелем V6 3.0 потужністю 341 сила, але електричного Q5 e-tron в Європі не буде.



Кросовер Q5 – одна з найпопулярніших моделей Audi. Минулого року компанія продала близько 300 тисяч машин.

Читайте також: Tesla запустить унікальні роботаксі до 2024 року (ВІДЕО)

З них 61 тисяча припала на Європу, а 60 тисяч – на США.
04-25-2022, 02:04  
Джерело: bizua.org
Переглядів: 275   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: