Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » В мережі з'явилися перші зображення найнезвичайнішого Mercedes
Автосвіт / Фото

В мережі з'явилися перші зображення найнезвичайнішого Mercedes

В мережі з'явилися перші зображення найнезвичайнішого Mercedes
Новий Mercedes-AMG відрізняється дуже нестандартним дизайном.

Авто випустять у єдиному екземплярі.

Опубліковано перші тизери нового суперкара від Mercedes-AMG. Ексклюзивну модель презентують 5 травня і виглядає вона дуже незвичайно. Перші її подробиці розкрили на офіційній сторінці німецького бренду в Instagram.

Дизайн купе вийшов дуже оригінальним. У профіль воно нагадує суперкар Mercedes-AMG GT: у нього схожий силует із довгим капотом і зрушеним назад салоном.

А ось передня частина виконана в дусі Mercedes-Benz G-Class — з характерною решіткою радіатора і круглими фарами. Двері відчиняються проти руху.



Над автомобілем спільно попрацювали фахівці Mercedes-AMG і дизайнер Will.I.Am, відомий своїми нестандартними та карколомними тюнінг-проєктами. Це його перша робота для великого автоконцерну.

Читайте також: Ринок автомобільних запчастин чекає на катастрофу

Суперкар Mercedes залишиться в одному-єдиному екземплярі. Його продадуть з аукціону, а вторговані кошти підуть на підтримку молодих та перспективних автодизайнерів — їм допомагатимуть зі шкільного віку.
05-3-2022, 12:49  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 850   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: