Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Новий Kia Soul 2023 офіційно представлений
Всі новини / Автосвіт

Новий Kia Soul 2023 офіційно представлений

У США презентували новий Kia Soul. Молодіжний компактний кросовер пройшов оновлення і надійде у продаж із другої половини цього року.

Про це повідомляє офіційний вебсайт Kia.

Відрізнити Kia Soul 2023 модельного року можна насамперед за зміненою передньою частиною. У кросовера збільшені грати радіатора, а замість "двоповерхової" оптики встановлені тоненькі світлодіодні фари. Крім того, змінено бампери та передбачено нові колісні диски діаметром 17 або 18-дюймів.

У лінійці залишилася спортивна версія GT-Line з аеродинамічним обважуванням. А ось позашляховий варіант X-Line більше не пропонують.

Салон Kia Soul 2023 практично не зазнав змін. Хіба що 10,25-дюймовий сенсорний екран мультимедіа тепер стандартний для всіх версій кросовера. Також базова комплектація Kia Soul тепер враховує системи автоматичного гальмування, утримання у смузі та контролю втоми водія.



Бензиновий двигун у Kia Soul тепер один — 2,0-літрова 147-сильна атмосферна четвірка, що працює в парі із 6-ступінчастою автоматичною КПП. Від 1,6-літрового 204-сильного турбомотора та механічної КПП було вирішено відмовитись.

Читайте також: Світовий банк закликає до повної заборони автомобілів із ДВЗ у зв’язку з екологією

Електромобіль Kia e-Soul у лінійці залишиться і буде, як і раніше, доступний у двох варіантах на 136 і 204 к. с.


05-5-2022, 10:54  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 794   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: