Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Розкрито дизайн нового кросовера Volkswagen
Автосвіт / Фото

Розкрито дизайн нового кросовера Volkswagen

Volkswagen – рекордсмен за кількістю кросоверів, і практично всі вони, слідуючи традиції марки, носять назви, що починаються на букву Т.

Незабаром велика лінійка німецьких позашляховиків поповниться черговою моделлю, для якої вибрали ім’я Tavendor – вона буде продаватися на китайському ринку і випускатися зусиллями спільного підприємства FAW-Volkswagen.

Насправді ж Tavendor, фотографії якого з’явилися в базі Міністерства промисловості Китаю, є перелікованим Teramont X.

Volkswagen у Китаї має ще одне спільне підприємство з SAIC, яке випускає вкорочену версію кросовера Teramont X на передньопривідній платформі MQB.


Новий Tavendor буде аналогом цієї моделі, але збиранням займеться СП FAW-Volkswagen. Всешляховик, який трохи перевершує за габаритами Touareg, запропонують із дворядним салоном із посадковою формулою 2+3 та з опціональним R-пакетом «під спорт».



Як повідомляє Autohome.com.cn, який опублікував фотографії новинки без камуфляжу, Tavendor буде доступний у Китаї з дволітровою “турбочетвіркою” потужністю 186 кінських сил, а пізніше лінійка моторів розшириться.

Читайте також: В Україні розкрили шахрайську схему з посвідченнями водія

З великою ймовірністю, для Tavendor запропонують ті ж установки, що і для Teramont X: турбомотор 2.0 TSI на 220 кінських сил і 299-сильний VR6 2.5 TSI. Більше подробиць про модель очікується до кінця 2022 року.
05-15-2022, 09:28  
Джерело: nnews.com.ua
Переглядів: 502   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: