Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Fiat представив спецверсії Panda і Tipo з розумним годинником у комплекті
Автосвіт / Фото

Fiat представив спецверсії Panda і Tipo з розумним годинником у комплекті

У лінійці модифікацій хетчбеків Fiat Panda та Fiat Tipo з’явилося нове виконання.

Взявши за основу «позашляхову» версію Cross, італійський автовиробник спільно з американським виробником GPS-навігаційної техніки та розумного годинника для ведучих спортивний спосіб життя користувачів.

Цій же аудиторії адресовані і два нові автомобілі, які позиціонуються як транспорт для молодих, динамічних клієнтів, що люблять активний відпочинок та дозвілля на відкритому повітрі.

Обидві моделі пофарбовані в ексклюзивний колір Foresta Green у поєднанні з помаранчевими акцентами, світло-сірими матовими корпусами дзеркал і чорними колесами.



Шильдики Garmin, пластиковий обвіс кузова та захисні пластини, стилізовані під алюміній. Інтер’єр включає чорну тканинну оббивку сидінь із сірими та помаранчевими акцентами, а також логотипами Garmin.

У комплекті з автомобілями покупці отримають розумний годинник Garmin Venu Square, який має кольоровий 1,3-дюймовий сенсорний екран, вбудований GPS-навігатор і підтримкою понад 20 видів фізичної активності.

Читайте також: В Україні розкрили шахрайську схему з посвідченнями водія

Гаджет забезпечує до шести днів роботи без підзарядки в режимі смарт-годин та до 14 годин роботи з активованим GPS. Вартість Panda Garmin та Tipo Garmin поки не називається.
05-16-2022, 15:46  
Джерело: bizua.org
Переглядів: 355   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: