Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Новий недорогий седан Peugeot показали в мережі
Автосвіт / Фото

Новий недорогий седан Peugeot показали в мережі

Новий недорогий седан Peugeot показали в мережі
В інтернет потрапили фото Peugeot 408 третього покоління.

Седан С-класу мають представити вже в червні, а його продажі стартують у другій половині цього року.

Про це повідомляє сайт Autohome.

Новий Peugeot 408 — чотиридверний співбрат хетчбека 308, і це видно неозброєним оком. В анфас седан нічим не відрізняється — у нього такі ж широкі грати радіатора і фари з тоненькими світлодіодними "клаптями". А ось задня частина виконана на кшталт ліфтбека Peugeot 508 — ліхтарі з'єднані чорною лакованою вставкою.

Салон Peugeot 408 виконаний у фірмовій стилістиці i-Cockpit. Рульове колесо компактне та плескате зверху і знизу, а віртуальна панель приладів розташована незвично високо.



Сенсорний дисплей трохи менший за розмірами, ніж у Peugeot 308, адже седан буде дешевшим за хетчбек. Крім того, замість джойстика встановили звичний важіль КПП.

Швидше за все, новий Peugeot 408 будуть оснащувати бензиновими турбомоторами об'ємом 1,2 л (110 і 130 к. с.) та 1,6 л (150 к. с.), а ось гібридні установки від 308-го він не отримає. Автомобіль буде доступний виключно із 6-ступінчастою автоматичною КПП.

Читайте також: У лінійці Volkswagen з'явиться новий повнорозмірний кросовер, але не електричний

Також відомо, що седан Peugeot 408 стане більшим і просторішим за попередника. Виробництво моделі налагодять у Китаї та Малайзії.
05-18-2022, 10:57  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 1 066   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: