Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Представлений найдорожчий і найрозкішніший Mercedes-Benz S-Class
Автосвіт / Фото

Представлений найдорожчий і найрозкішніший Mercedes-Benz S-Class

Представлений найдорожчий і найрозкішніший Mercedes-Benz S-Class
Mercedes-Maybach S-Class Haute Voiture — найдорожча і найрозкішніша версія представницького седана.

В обробці салону авто використовується сусальне золото, а задні сидіння оснащені електроприводом і масажем.

Mercedes-Maybach S-Class отримав ультраексклюзивну версію Haute Voiture. Поки що це концепт-кар, проте вже на початку 2023 року такий седан збираються випустити лімітованою серією. Подробиці розкішного автомобіля з'явилися на офіційному сайті Mercedes-Benz.

Назву версії отримано шляхом злиття двох термінів французькою — Haute Couture (від кутюр, висока мода) та Voiture (автомобіль). Тобто, цей Mercedes-Maybach S-Class позиціонують як особливий дизайнерський виріб. Ціну авто поки що не називають, але відомо, що вона перевищить 220 тисяч євро.

Великий 5,5-метровий представницький седан відрізняється двоколірним забарвленням і чорними 20-дюймовими дисками. В обробці активно використані хромовані деталі.

У салоні Mercedes-Maybach S-Class Haute Voiture разом із дорогою шкірою Nappa і деревом є тканина букле, а килимки пошиті з хутра. На додачу, з'явилися позолочені деталі. Сусальним золотом покриті фірмові келихи Maybach. На другому ряду седана встановлені два окремі крісла з електроприводом, вентиляцією і масажем.



Як і стандартний Mercedes-Maybach S680, варіант Haute Voiture оснащений 6,0-літровим 612-сильним V12 із двома турбінами. Автомобіль отримав повний привід, керовані задні колеса та пневмопідвіску, здатну сканувати дорогу перед автомобілем.

Читайте також: Верховна Рада може заборонити вилучення автомобілів у громадян під час воєнного стану

До речі, це не перший дизайнерський Maybach. Раніше у співпраці зі стилістом Louis Vuitton Вірджилом Абло створили ексклюзивне позашляхове купе.

05-19-2022, 14:51  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 708   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: