Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Українцям спростили обмін посвідчення водія
Всі новини / Автосвіт

Українцям спростили обмін посвідчення водія

Українцям спростили обмін посвідчення водія
Держміграційна служба прийматиме заяви на обмін посвідчення водія, скеровуватиме їх на перевірку в сервісний центр і друк та видаватиме людям.

Про це повідомляє MMR з посиланням на Департамент комунікації МВС України.

«Зокрема, органи Державної міграційної служби прийматимуть заяви на обмін посвідчення водія, направлятимуть їх для перевірки в ТСЦ, для друку в держпідприємстві “Документ” і видаватимуть громадянам», – йдеться у повідомленні.



Відповідний наказ МВС України «Про затвердження Порядку взаємодії сервісних центрів МВС та уповноважених суб’єктів» 11 травня зареєстровано у Міністерстві юстиції України. Цим актом урегульовано порядок взаємодії Головного сервісного центру МВС та ДМС для забезпечення обміну посвідчення водія.

За статистикою послуга щодо обміну посвідчення є однією з найбільш затребуваних, особливо в період воєнного стану. В 2021 році нею скористалися понад 500 тис. громадян, а з початку 2022 року донині – уже понад 150 тис. осіб.

Читайте також: Верховна Рада може заборонити вилучення автомобілів у громадян під час воєнного стану

«Таким чином, ми розширюємо перелік суб’єктів, уповноважених надавати цю адміністративну послугу. Громадянин має право обирати, де йому буде зручніше та швидше отримати державну послугу», – підсумував заступник міністра внутрішніх справ України Богдан Драп’ятий.

05-20-2022, 18:34  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 1 248   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: