Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » У компанії Mercedes представили концепцію своїх майбутніх електричних спортивних авто
Автосвіт / Фото

У компанії Mercedes представили концепцію своїх майбутніх електричних спортивних авто

Передня частина концепту має новий вид решітки радіатора Panamericana з вертикальними планками, хоча справжніх отворів немає, оскільки електромобілям вони не потрібні.

Зазори замінені світловими смугами, а поле навколо ґрат підсвічене.

Передні фари мають три елементи у формі культового логотипу Mercedes-Benz у вигляді зірки. Підсвічування салону доповнює потужна світлодіодна стрічка перед кришкою.

Круто похила передня стійка плавно перетікає у дах, що звужується у формі краплі. Віконні рами, як і самі вікна, виконані в тому ж сріблястому кольорі, що називається виробником Alubeam Silver, що і решта кузова. Тонкі виступи, в які, мабуть, вбудовані камери, є бічними дзеркалами спортивної машини.



Коротка задня частина має активний спойлер. Освітлення у верхній частині оточує кабіну, доходячи до задніх коліс. Посередині задньої частини розташовані по три стоп-сигнали з кожного боку, а їхній тривимірний дизайн нагадує насадки вихлопних газів. Під ними чорний карбоновий дифузор.

Читайте також: Верховна Рада може заборонити вилучення автомобілів у громадян під час воєнного стану

Vision AMG має деякі запозичення у дизайні від автомобіля виробника Формули-1. Такі, наприклад, зелені акценти на бічних порогах та дифузорі, аналогічні таким у гоночної моделі. Обидві машини мають зірковий мотив Mercedes, що прикрашає задню частину кузова. На даний момент компанія не надає зображення або інформацію про інтер’єр прототипу.
05-20-2022, 23:36  
Джерело: auto.dip.org.ua
Переглядів: 314   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: