Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Nissan показав електрокар за бюджетною ціною
Автосвіт / Фото

Nissan показав електрокар за бюджетною ціною

Nissan показав електрокар за бюджетною ціною
У Японії презентували новий Nissan Sakura.

Компактний міський електромобіль надійде у продаж на батьківщині з літа і коштуватиме від 1,78 мільйона єн ($13 900) — на рівні Renault Logan. Подробиці авто розкрито на офіційному сайті Nissan.

Мініатюрний Nissan Sakura належить до так званих кей-карів. Це особливий автомобільний сегмент у Японії, до якого належать найкомпактніші моделі завдовжки до 3,4 м.

Розміри Nissan Sakura 2022:
Довжина — 3395 мм
Ширина — 1475 мм
Висота — 1655 мм
Колісна база — 2495 мм
Маса — 1070 кг

Дизайн вийшов типовим для кей-карів — з малими кутами нахилу стояків та короткими звисами кузова. Передня частина електрокара виконана в дусі кросовера Nissan Ariya.

Новий Nissan Sakura розрахований на чотирьох людей і має скромний 107-літровий багажник. Комплектація непогана, як для бюджетної моделі — віртуальна панель приладів, навігація з 9-дюймовим дисплеєм, клімат-контроль, паркувальний автопілот.



Електромобіль Nissan Sakura оснащений двигуном на 64 к. с. і може розвинути 130 км/год. Він чудово маневрує і має дуже малий (9,6 м) діаметр розвороту.

Невелика акумуляторна батарея місткістю 20 кВт∙год забезпечує запас ходу 180 км. Зарядити електрокар Nissan у домашніх умовах можна за 8 годин, а від швидкої станції на 80% — за 40 хвилин.

Читайте також: Верховна Рада може заборонити вилучення автомобілів у громадян під час воєнного стану

Крім того, автомобіль оснастили рекуперативним гальмуванням з режимом e-Pedal (як у Nissan Leaf). Він дозволяє їздити, не натискаючи педалі гальма — авто сповільнюється, якщо відпустити газ.
05-21-2022, 12:44  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 955   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: