Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Peugeot, Citroen, DS Automobiles та Opel знову можна вибрати та придбати онлайн
Всі новини / Автосвіт

Peugeot, Citroen, DS Automobiles та Opel знову можна вибрати та придбати онлайн

Peugeot, Citroen, DS Automobiles та Opel відновлюють роботу фірмових “інтернет-магазинів” з широкою пропозицією нових автомобілів, які є на українських складах: як імпортера, так і дилерів.

Функціонал онлайн-складів достатньо простий та чітко продуманий – це фірмовий “інтернет-магазин” для всього складу автомобілів брендів Peugeot, Citroen, DS Automobiles та Opel в Україні: як легкових, так і комерційних.

Продумана система фільтрів дозволяє виставити пріоритетне рейтингування – наприклад за ціною чи моделлю.

Вибравши модель, клієнт вже переходить до більш детального підбору автомобіля через перелік фільтрів: двигун, коробка передач, тип кузова, потужність, рік випуску, колір. Визначившись з вибором, потенційний покупець отримує список доступних автомобілів в різних кольорах кузова і різних комплектаціях.



Отримавши контакт дилерського центра, на якому знаходиться обране авто, отримуйте комерційну пропозицію, ознайомлюйтесь з умовами на онлайн консультації. І все це за лічені хвилини!

Адреси онлайн-склади брендів:
PEUGEOT - cars.peugeot.ua
CITROЁN - cars.citroen.ua
OPEL - store.opel.ua
DS Automobiles - store.dsautomobiles.ua

Окрім того, сервісні центри брендів Peugeot, Citroën, Opel відкриті в регіонах, де не ведуться активні бойові дії. Наразі відкрито уже 33 дилерських центрів, які розташовані в 17 регіонах країни.

Читайте також: Верховна Рада може заборонити вилучення автомобілів у громадян під час воєнного стану

Дізнавайтесь по телефону гарячої лінії 0-800-500-104 про найближчого дилера, який працює.



05-22-2022, 18:34  
Джерело: auto.24tv.ua
Переглядів: 470   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: