Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Новий седан Peugeot 408 повністю розсекречений
Всі новини / Автосвіт

Новий седан Peugeot 408 повністю розсекречений

Новий седан Peugeot 408 повністю розсекречений
Новий автомобіль Peugeot 408 повністю розсекретили до прем’єри.

Фотошпигунам порталу Autohome вдалося зафіксувати «чотири восьми» без камуфляжу і зазирнути в салон.

Подібність новинки з Peugeot 308 третьої генерації вражає – схоже, для ринку Китаю модель спростили та відмовилися від п’ятидверного кузова на користь чотиридверного.

Технічна інформація відсутня, хоча передньопривідна архітектура EMP2 в основі сумніву не підлягає.



За єдиною фотографією екстер’єру можна зробити висновок, що китайський Peugeot 408 не помітно відрізнятиметься від «глобального» 308 — збережуться і безрамкові решітки радіатора з новим логотипом, і характерні фари з «кликами» денних ходових вогнів.

У салоні відмінностей від європейських «триста восьмих» більше — простіше оформлений центральний тунель, збереглися традиційний селектор трансмісії, що фіксується, і нехитрі повітроводи.

Мультимедіасистема теж інша – сенсорного трапецієподібного дисплея з «рояльними» допоміжними клавішами немає, по центру розташований звичайний прямокутний тачскрін. Фірмова приладова панель у спеціальній ніші та двоспицевий мультируль у седана, хетчбека та універсала ідентичні.

Читайте також: Верховна Рада може заборонити вилучення автомобілів у громадян під час воєнного стану

Прем’єра китайського седана Peugeot 408 напевно відбудеться найближчими тижнями, але «глобальною» модель навряд чи стане. Інсайдери вважають, що в Європі на базі “триста восьмого” зроблять купеподібний кросовер, який може називатися 408 Cross або 4008.
05-22-2022, 19:37  
Джерело: nnews.com.ua
Переглядів: 707   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: