Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Chery готує недорогий спорт-седан
Всі новини / Автосвіт

Chery готує недорогий спорт-седан

Chery готує недорогий спорт-седан
Фірма Chery поділилася першими офіційними фотографіями недорогого спортсмена Arrizo 5 GT.

На тизерах показали особливу конфігурацію вихлопу, нестандартні гальмівні механізми, оригінальні 17-дюймові п’ятиспицеві диски та кришку багажника з шильдиком GT.

Відомо, що новинку оснастять турбомотором 1.6 T-GDI та 7-швидкісним преселективним «роботом», а салон спорт-седана буде виконаний на кшталт флагманського кросовера Tiggo 8 Plus.



Фотошпигуни підловили перший прототип Arrizo 5 GT майже місяць тому, а тепер Chery підтвердила розробку зарядженого 4,6-метрового седана і додала фактури. Маркери новинки — «брендовані» супорти, антрацитові колеса, чотири вихлопні патрубки та псевдодифузор.

Чотирициліндровий турбомотор 1.6 (197 сил, 290 Нм) у зв’язці з роботизованою 7-ступінчастою коробкою передач дозволить Chery Arrizo 5 GT додати в динаміці. Зараз навіть топ-версіям Arrizo 5 Plus належить 1,5-літрова «турбочетвірка» потужністю 156 сил (230 Нм) у поєднанні з варіатором.

Схоже, що дебют версії GT компанія Chery присвятить до планового рестайлінгу Arrizo 5. Седан отримає новий салон у стилі Tiggo 8 Plus, зміняться фари, передні крила, бампери та решітки радіатора.

Читайте також: Верховна Рада може заборонити вилучення автомобілів у громадян під час воєнного стану

На цю мить топ-версія Chery Arrizo 5 Plus коштує 100 тисяч юанів (еквівалент 15 тисяч доларів), і навряд чи модифікація GT виявиться дорожчою. Основними конкурентами новинки на китайському ринку будуть недорогі спорт-седан Geely Binrui Cool і Changan Uni-V.
05-23-2022, 09:34  
Джерело: nnews.com.ua
Переглядів: 378   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: