Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Представлений найпотужніший і найшвидший Volkswagen Golf в історії (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Представлений найпотужніший і найшвидший Volkswagen Golf в історії (ВІДЕО)

Представлений найпотужніший і найшвидший Volkswagen Golf в історії (ВІДЕО)
Лінійку Volkswagen Golf 2022 поповнила нова топова версія R 20 Years edition.

Спеціальний варіант присвятили 20-річчю першого зарядженого Golf R і випускатимуть лише один рік.

Про це повідомляє офіційний вебсайт Volkswagen.

Новий Volkswagen Golf R 20 Years edition отримав збільшення в потужності і тепер його 2,0-літровий турбодвигун розвиває 333 к. с. Крім того, він звучить приємніше завдяки новій вихлопній системі Akrapovic із регульованою гучністю.

Роботизована 7-ступінчаста КПП з двома зчепленнями DSG також доопрацьована та перемикає передачі швидше. Розгін до 100 км/год займає 4,7 с, а максимальна швидкість становить 270 км/год. Це найпотужніший і найшвидший Volkswagen Golf в історії.



Автомобіль оснащений повним приводом та адаптивними амортизаторами, а його підвіска жорсткіша, ніж у стандартного Golf. Уповільнюють його збільшені гальма діаметром 360 мм спереду та 310 мм ззаду.

Заряджений Volkswagen Golf R 20 Years edition пропонують лише у синьому кольорі із чорними 19-дюймовими дисками та білому забарвленні із синіми колесами. Крім того, хетчбек впізнається за обважуванням і новим спойлером на даху.

Читайте також: В МВС назвали кількість авто на газу в Україні

У салоні встановлені спортивні сидіння та кермо, а в оздобленні з'явилися дорога шкіра Nappa та карбон. Ексклюзивність моделі наголошують на спеціальних логотипах 20 Years edition.
05-25-2022, 12:49  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 1 998   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: