Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Apple придумала вирішення проблеми закачування в автомобілі
Всі новини / Автосвіт

Apple придумала вирішення проблеми закачування в автомобілі

Apple зареєструвала у Відомстві США за патентами та товарними знаками патент на автомобільну розважальну систему у форматі віртуальної реальності.

Передбачається, що це забезпечить новий досвід поїздок і вирішить проблему закачування в автомобілі.

Згідно з описом патенту, пасажири автомобіля від Apple зможуть використовувати гарнітуру віртуальної реальності, яка синхронізуватиметься із зовнішніми камерами транспортного засобу. Додатково враховуватимуться рух та прискорення машини. У документі зазначається, що це допоможе людям, яких заколисує у дорозі.



Крім того, технологія також підійде для перегляду відео та читання книг у стабілізованому середовищі, а також для участі у віртуальних зустрічах прямо у дорозі. Інші подробиці поки що не розкриваються. Хоча немає жодної гарантії, що Apple все ж таки реалізує цю ідею.

Читайте також: В МВС назвали кількість авто на газу в Україні

За наявною інформацією, Apple випустить свій дебютний автомобіль приблизно 2025 року. Передбачається, що його технологія ведеться з 2014-го.
05-25-2022, 17:42  
Джерело: bizua.org
Переглядів: 426   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: