Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » BYD готує найдорожчий та найрозкішніший електрокросовер у Китаї
Всі новини / Автосвіт

BYD готує найдорожчий та найрозкішніший електрокросовер у Китаї

Китайський BYD прагне преміум-сегменту і для цього створить суббренд Xingji, що можна перекласти з китайського, як «Зірка».

Тепер же стали відомі деякі подробиці первістка цієї марки.

Як ми повідомляли раніше, BYD має намір створити електричний рамний позашляховик, схожий на Mercedes-Benz G-Class.

Початковою датою прем’єри цієї машини була перша половина 2023 року. Проте, зважаючи на все, дебют відбудеться раніше – вже до кінця цього року, тобто разом із презентацією самого бренду Xingji. До речі, директором нового відділення зроблять Ху Сяоцина, колишнього віце-президента з продажу та маркетингу в Denza.

В основу електропозашляховика ляже нова оригінальна платформа, яка, вочевидь, ніяк не буде пов’язана з архітектурою BYD e-platform 3.0, що лаже в основі сучасних електрокарів бренду. Крім того, розкрито і ціну на майбутню новинку. Вона варіюватиметься від 800 тисяч до 1,5 млн юанів, тим самим роблячи модель найдорожчим серійним автомобілем в історії Китаю, перевищивши вартість навіть «партійних» седанів і кросоверів Hongqi. Нинішня лінійка кросоверів BYD складається з відносно доступних моделей, які мають або електричні або гібридні силові установки.



Останнім часом китайські бренди активно створюють преміальні відділення: Avatr від Changan, Voyah від Dongfeng, ArcFox від BAIC, Saloon від GWM або Zeekr від Geely. Проте всі вони намагалися все ж таки зберігати деяку цінову дистанцію від аналогічних машин закордонних брендів.

Читайте також: В МВС назвали кількість авто на газу в Україні

BYD, схоже, впевнений у своєму успіху і готовий боротися з конкурентами не так низькою ціною, як преміальним оснащенням та передовими технологіями.

05-27-2022, 05:17  
Джерело: ampercar.com
Переглядів: 372   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: