Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Mercedes-Benz показав тізер нової моделі smart-позашляховика (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Mercedes-Benz показав тізер нової моделі smart-позашляховика (ВІДЕО)

Виробник легкових автомобілів преміального класу Mercedes-Benz показав тізер нової моделі smart-позашляховика.

Ролик опублікував автомобільний дизайнер і глава конструкторського відділу торгової марки Mercedes-Benz Гордій Вагенер.

За його словами, в автомобілі легко впізнати Smart, але в ньому є елементи еволюційного дизайну, які прагнуть просувати “крутий, дорослий” імідж бренду.

Готовий до серійного виробництва концепт являє собою компактний електричний кросовер з концепцією преміум-класу і упором на передові технології.
[media=https://www.instagram.com/reel/CTcwCKPDEkp/?utm_source=ig_embed&ig_rid=8ba97842-e771-4e68-b2f9-74bee44dbd9e]

Як пише видання Autocar, маючи розміри 4290 мм в довжину, 1910 мм в ширину і 1 698 мм у висоту, він практично відповідає розмірам електричного кросовера EQA.

Це перший зроблений на замовлення електромобіль від Smart з тих пір, як він став першим виробником, який повністю відмовився від двигунів внутрішнього згоряння в 2019 році.

Позашляховик ознаменує початок нової важливої ери для бренду, протягом якої Geely буде управляти інженерної стороною розробки моделі, а Mercedes – дизайном.

Його відмінними рисами є короткі звіси з кожного боку, панорамний люк на даху, безрамні двері і контрастні чорні елементи нижньої частини кузова, що підкреслюють його “надійність”.



Задні двері відкриваються сенсорними світловими панелями, а не ручками, які, поряд з характерними світлодіодними групами на кожному кінці і унікальним налаштуванням внутрішнього освітлення, вносять свій вклад в світловий дисплей концепції.

Водночас, колеса, висунуті до самих кутів автомобіля, і колісна база 2750 мм дозволяють створити “надзвичайно просторий” салон.

Технічні деталі залишаються в секреті, але майбутні моделі Smart будуть базуватися на спеціальній платформі електромобілів, розробленій Geely, яка обіцяє “найвищий рівень динамічної керованості і пасивної безпеки”.

Читайте також: В Україні показали унікальну "Таврію" (ФОТО)

Швидка зарядка, тривалий час автономної роботи і підтримка оновлення програмного забезпечення по бездротовій мережі також стануть особливостями нової лінійки продуктів.
09-7-2021, 08:54  
Джерело: bykvu.com/ua
Переглядів: 629   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: