Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » П'ять кращих евроблях для українців
Автосвіт / Фото

П'ять кращих евроблях для українців

П'ять кращих евроблях для українців
Так звані евробляхи продовжують користуватися величезною популярністю у українців.

Багато наших співвітчизників купують собі автомобілі на вторинному ринку. У таких випадках звертають увагу на безліч факторів, враховуючи при цьому особливості їзди по території України.

Німецький автомобільний журнал AutoBild опублікував список кращих моделей компакт-класу з пробігом, складений на основі даних організації TÜV (нім. Technischer Überwachungsverein).

VW Golf

Перше місце в цьому рейтингу заслужено займає бестселер VW Golf. Незважаючи на те, що у цієї машини, вже в перші роки експлуатації, проявляюется безліч вад, вона все одно залишається лідером ринку.

Hyundai i30

На думку експертів, Hyundai i30 це кращий по ряду параметрів і критеріїв автомобіль на вторинному ринку. Як показали тести, Hyundai i30 технічно у всьому перевершує таку знамениту класику, як VW Golf.

VW Beetle

Після двох-трьох років експлуатації у цього автомобіля з'являються проблеми з маслом. Але при цьому інші системи продовжують працювати ідеально, як новенькі.

Audi A3

Audi A3, що вийшла на ринок в 2012 році, впевнено займає своє місце в цьому топі. Побудована на одній платформі з VW Golf сьомого покоління, вона розділила з ним і проблеми з гальмівними дисками. Плюс до цього експерти виявили сторонні звуки в шасі.



Volvo V40

Так само однією з найбільш популярних серед українців машиною є Volvo V40, яку випускали до 2019 року. У цих автомобілів виявлено менше дефектів, ніж в середньому по всьому їхньому сегменту.

З боку безпеки у нього просто немає слабких місць.

Читайте також: Мережу літаючих таксі відкриють в 65 містах світу

Єдина технічна проблема - витік масла, яка виникала на перших роках експлуатації.
09-19-2021, 14:49  
Джерело: apostrophe.ua
Переглядів: 535   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: