Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Новий седан Aero B помітили на тестах
Автосвіт / Фото

Новий седан Aero B помітили на тестах

Не так давно закордонні ЗМІ опублікували новий набір “шпигунських” фотографій чергового тестового прототипу від компанії Volkswagen.

На цих фото представлений середньорозмірний, повністю електричний седан Aero B, про який говорилося раніше.

Передбачається, що дана модель в майбутньому стане повністю електричною альтернативою всім нам добре відомого Volkswagen Passat. Передбачається, що нова модель дебютує в 2023 році.

За наявними на поточний момент даними, дизайн нового Volkswagen Aero B натхненний раніше представленим концепт-каром Volkswagen Space Vizzion. Крім того, що виробник випустить модель в кузові седан, також не виключений вихід сімейного універсала Aero B з більш практичною задньою частиною.

Говорячи про зовнішній вигляд автомобіля, показаного на фото, можна помітити, що він має особливості, характерні для нинішнього сімейства Volkswagen ID.



На даний момент мало що відомо про майбутнього дебютанта від німецької компанії. Однак інсайдери запевняють, що завдяки MEB платформі, на якій побудована новинка, вона зможе мати такий же великий внутрішній простір, як один з флагманів бренду Phaeton.
Новий седан Aero B помітили на тестах

Передбачається, що електрокар буде запущений в варіантах з одномоторною і двомоторною силовою установкою, де остання буде мати систему повного приводу.

Крім цього, в асортименті цього автомобіля також будуть високопродуктивні версії підрозділу GTX.

Читайте також: У США почались випробування безпілотних вантажівок

Про дальності ходу на одному заряді батареї також нічого не говориться, але на думку експертів, вона не повинна бути менше 500-600 км на одному заряді.


10-8-2021, 13:49  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 533   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: