Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Hyundai та Shell об’єдналися для угоди про розвиток водневої інфраструктури
Всі новини / Автосвіт

Hyundai та Shell об’єдналися для угоди про розвиток водневої інфраструктури

Hyundai Motor North America приєдналася до Shell oil products і Shell Hydrogen, щоб об’єднати зусилля та стимулювати зростання інфраструктури заправок водню.

Компанії називають його проєкт Нептун, і він підтримує будівництво Shell Hydrogen 48 додаткових і двох модернізованих водневих заправних станцій по всьому Голден Стейт. Проєкт почався у 2021 році, і у своїй частині угоди Hyundai заявляє, що вони прагнуть до зростання продажів автомобілів на паливних елементах, тому беруть участь у розширенні водневої інфраструктури.

“Ми пишаємося тим, що приєднуємося до проєкту Shell Hydrogen Neptune, розширюючи водневу інфраструктуру Каліфорнії, щоб задовольнити зростальний споживчий попит на рішення для чистих перевезень з нульовим рівнем викидів», сказав Олабісі Бойл, віцепрезидент з планування продуктів і стратегії мобільності Hyundai Motor в Північній Америці”.

“Hyundai пропонує чудовий автомобіль на паливних елементах у своєму позашляховику NEXO, і ці зусилля допоможуть гарантувати, що кожен водій паливних елементів, орієнтований на Еко, має зручні варіанти заправки, куди б вони не хотіли їхати”.



Компанії кажуть, що зростання інфраструктури заправки водню є ключем до швидкого збільшення споживчого впровадження транспортних засобів з нульовим рівнем викидів на паливних елементах.

Проєкт Neptune є частиною прихильності Hyundai технологіям паливних елементів та їх впливу на навколишнє середовище. Hyundai каже, що цей проєкт є ключовим стовпом його довгострокового стратегічного бачення. Нові водневі станції, включені в проєкт Нептун, частково фінансуються шляхом державних коштів Каліфорнійської енергетичної комісії (ЦВК).

Інших виробники транспортних засобів на паливних елементах також є учасниками цього консорціуму з відповідними угодами про продаж транспортних засобів на паливних елементах.

За словами Бойля, угода з Shell Hydrogen сприяє чинним угодам з Hyundai та стоїть поруч з новою п’ятирічною Глобальною угодою про співпрацю в бізнесі з Royal Dutch Shell для роботи над рішеннями з чистої енергії.

Читайте також: У США почались випробування безпілотних вантажівок

Він додає, що зростання продажів автомобілів на водневих паливних елементах і розв’язання екологічних проблем є метою, і що розвиток станцій почнеться до кінця 2021 року.


10-10-2021, 17:39  
Джерело: auto-portal.com.ua
Переглядів: 329   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: