Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Шість з десяти британських водіїв розглядають покупку електромобіля
Всі новини / Автосвіт

Шість з десяти британських водіїв розглядають покупку електромобіля

Нове дослідження показує, що більшість водіїв відкриті для роботи на електриці. Шість з кожних 10 британських автомобілістів розглядають можливість придбання електромобіля, якщо вони запланують покупку автомобіля у 2022 році.

Дослідження, проведене автомобільною споживчою організацією Motor Ombudsman, опитала понад 1700 британських водіїв, щоб отримати більше розуміння і ставлення до електромобілів.

В цілому, 61% опитаних заявили, що вони будуть дивитися на електричні варіанти, якщо куплятимуть новий або вживаний автомобіль в наступному році, але ця цифра різко зросла серед молодих водіїв. З респондентів у віці 18-24 років 79% заявили, що куплять електромобіль.

Опитування показало, що 59% респондентів вважають, що британська мережа зарядки електромобілів матиме ключовий вплив на їхнє рішення. Чотири з 10 (42 відсотки) сказали, що модельний ряд пропонованих автомобілів буде великим фактором, в той час, як 39 відсотків сказали, що ціна на бензин і дизельне паливо сильно вплине на їх рішення.

Крім того, п’ята частина респондентів (22 відсотки) сказали, що на них вплине недавня нестача палива, а 15 відсотків сказали, що майбутнє розширення лондонської зони ультранизьких викидів вплине на їх прийняття рішень.

Інші мотиви вибору електромобіля включали екологічні проблеми, які були основним фактором для 68 відсотків тих, хто буде розглядати електромобіль. Чотири з 10 (39 відсотків) сказали, що хотіли б гібрид, тому що він може бути заряджений на їх під’їзній дорозі в зручний для них час.

До того ж майже кожен третій респондент (29 відсотків) сказав, що EV буде відповідати їх способу життя, в той час, як майже чверть (24 відсотки) вважають, що електричне авто “стане хорошим прикладом для інших”. Близько п’ятої частини (19 відсотків) сказали, що низький рівень обслуговування електричних силових агрегатів буде оскаржений.



“Як показало наше дослідження, електромобілі швидко стають провідним вибором для автомобілістів при покупці автомобіля, частково завдяки зростаючій мережі зарядки та широкому вибору моделей, які зараз на ринку”.

Читайте також: Експерт назвав найкращий час для заміни літньої гуми на зимову

Однак поточні події, такі як зростання вартості бензину і дизельного палива, недоступність палива, а також розширення зони ультранизьких викидів в районі Лондона, явно передують споживачам і відіграють свою роль у прийнятті рішення про те, який тип автомобіля отримати далі.
10-18-2021, 09:58  
Джерело: auto-portal.com.ua
Переглядів: 292   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: