Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Tesla відновила постачання оновленого Model X
Всі новини / Автосвіт

Tesla відновила постачання оновленого Model X

Tesla відновила постачання оновленого Model X
У першому кварталі поточного року Tesla не випустила жодного електромобіля Model S і Model X, і поставила всього 2030 таких машин, вироблених раніше.

Обидві моделі тоді готувалися до оновлення, і тепер нова версія кросовера Model X почала поставлятися клієнтам компанії в США. На честь цього було організовано невеликий захід в Каліфорнії.

Учасники цієї події, судячи з опублікованих в офіційному профілі Tesla на сайті Twitter фотографій, змогли поділитися з громадськістю зображеннями інтер’єру й екстер’єру оновленого кросовера Model X.

Найпомітнішою зміною стала поява керма в формі штурвала, який вже прописався на Model S після рестайлінгу. Отримати кермо традиційної круглої форми не можна навіть за доплату. Передня частина салону оновленої Model X в цілому сильно нагадує Model S після рестайлінгу, що закономірно.



Хоча Tesla Model X на цей момент є флагманською моделлю марки, терміни постачань обох пропонованих на ринку США комплектацій досить затягнуті. Базова версія Long Range з двома моторами та приводом на обидві осі вартістю під 100 000 доларів добереться до клієнтів тільки у вересня наступного року, а версія Plaid з трьома електромоторами за 119 990 доларів надійде американським клієнтам у липні наступного року.

Читайте також: Експерт назвав найкращий час для заміни літньої гуми на зимову

У всякому разі, для старших версій передбачений пріоритет в постачаннях, що не може не радувати власників відповідної суми.
10-19-2021, 09:59  
Джерело: auto-portal.com.ua
Переглядів: 389   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: