Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Автомобілі Range Rover і BMW найчастіше викрадають у Німеччині
Всі новини / Автосвіт

Автомобілі Range Rover і BMW найчастіше викрадають у Німеччині

Автомобілі Range Rover і BMW найчастіше викрадають у Німеччині
Автомобілі Range Rover і BMW стали найпопулярнішими у крадіїв автівками у Німеччині за 2020 рік.

Про це повідомляє Avtosota з посиланням на Autobild.

Німецька страхова асоціація опублікувала статистику викрадень. Місцевим злодіям подобаються позашляховики преміум-класу: на їхню частку припадає вісім з десяти машин, що найчастіше викрадають.

Range Rover Velar зайняв у списку перше місце, як автомобіль, що найчастіше викрадається в Німеччині з показником 15,5 викрадених автомобілів на 1000 застрахованих екземплярів. У першій п’ятірці також BMW X6, Kia Stinger, Range Rover та Toyota Land Cruiser.

Найкращим у Німеччині спорткаром став Porsche 911. Якщо подивитися на статистику по брендах, то впевнено лідирує все той же Land Rover. Кожні 2 британські позашляховики з 1000 застрахованих викрадаються. У першій п’ятірці найпопулярніших марок злодіїв також значаться Porsche, Mazda, Mitsubishi і Toyota.



У порівнянні з 2019 роком, кількість викрадень скоротилася з 14,2 до 10,7 тисячі автомобілів. Більшість випадків було зареєстровано у Берліні (2276 викрадених автомобілів). Сумарна шкода, завдана злодіями у 2020 році, становить 214 мільйонів євро.

Читайте також: У Японії створили літаючий мотоцикл

В Україні за підсумками 2020 року найчастіше викрадали Toyota, також “популярністю” користувалися Mazda, Honda, Hyundai та Kia.



10-30-2021, 20:31  
Джерело: autotheme.info
Переглядів: 266   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: