Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Йорданець показав унікальну колекцію із 33 раритетних авто (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Йорданець показав унікальну колекцію із 33 раритетних авто (ВІДЕО)

Йорданець у себе в гаражі зібрав колекцію унікальних моделей авто, вартість яких оцінюють у сотні тисяч доларів.

Деякі з них є справжніми зірками найпопулярніших американських кінофільмів.

Про це йдеться в сюжеті СМИ.

57-річний йорданець Айман Кусоус почав збирати свою колекцію ще 2005 року в Дубаї. Тоді придбав легендарний Mercedes 1971-го року випуску. Нині в колекції 33 автівки, вартість кожної з них коливається від 30 до 300 тисяч доларів.

"Любов до автомобілів перейшла мені від батька. Він завжди купував красиві машини. У нього не було великої кількості авто, але він часто їх міняв. І в дитинстві ми часто просто дивилися на них і милувалися. І мій батько нікому не дозволяв на них їздити, тільки він сідав за кермо”, – розповідає Айман.

З дитинства автомобілі стали частиною його життя. В колекції винятково класичні моделі, яких просто так у продажі вже не знайти. І особлива цінність у тому, що в них є офіційна реєстрація та документи про автентичність.



Насамперед, ці автомобілі представляють історію, в якій вони були створені. І кожен має свою, унікальну. Це може бути якась поїздка чи подарунок від близької людини. Деякі з автомобілів – справжні кінозірки. Знімалися в найвідоміших американських чи європейських кінофільмах”, – наголосив власник колекції.

Зараз усі раритетні автомобілі стоять під одним дахом в гаражі. Утім, колекціонер сподівається, що зовсім скоро з’явиться для них нове місце, куди зможуть приходити й інші люди, щоб на власні очі побачити унікальні моделі минулого століття.

“Я сподіваюся, що наступного року зможу відкрити невеликий особистий музей, в якому всі ці автомобілі збережуть не тільки хороший технічний стан, а й свою раритетну цінність”, – розповідає Айман Кусоус.

Читайте також: У Hyundai назвали терміни запуску літаючого таксі

Йорданський автолюбитель вже здобув чимало місцевих і регіональних нагород завдяки гарному стану своїх авто. Він залюбки їх обслуговує та виїжджає за межі рідного міста, утім, каже, що найбільше задоволення – це захоплення в очах перехожих.
11-13-2021, 12:52  
Джерело: apostrophe.ua
Переглядів: 2 771   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: