Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Представлено український рятувальний автомобіль на шасі Tatra
Автосвіт / Фото

Представлено український рятувальний автомобіль на шасі Tatra

Представлено український рятувальний автомобіль на шасі Tatra
Компанія «Валідус Спецавто» представила новий важкий аварійно-рятувальний автомобіль САРМ-В.

Машина призначена для участі у рятувальних операціях, а також усунення наслідків НС як природного, так і техногенного характеру.

Оснащення автомобіля вражає. Машина обладнана краном-маніпулятором фірми Hiab, а її надбудова має багатий арсенал.

Так, наприклад, у ній є автономна електростанція, яка дозволяє живити різні інструменти, включаючи бензоріз, бензопилу, перфоратор, дискову пилку, відбійний молоток або гідравлічну помпу. Крім того, автомобіль має ще й масляну гідростанцію, а також широкий список гідроінструментів (різак, розжим і домкрат).



Крім цього машина укомплектована пожежно-рятувальним обладнанням, до списку якого входять: рукави, 3-секційні сходи, дихальні апарати і ноші.

В основу САРМ-В ліг трьохосний автомобіль Tatra Terra, але дизайн виконаний в трохи іншому ключі. Машині дісталися модернізовані решітки радіатора і бампера з інтегрованими в них світлодіодними фарами. У кабіні, яка додатково отримала посилений каркас, різниця з «Татрою» полягає в іншій передній панелі.

Читайте також: Volvo запропонувала для своїх електрокарів оновлення в стилі Tesla

Надає руху 28-тонний автомобіль 12-літровий двигун, що видає 440 кінських сил. ДВЗ відповідає екологічному стандарту «Євро-5». Зв’язку йому становить гідроавтоматична трансмісія американської фірми Allison.
12-10-2021, 12:53  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 732   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: