Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Ілон Маск не хоче, щоб у Tesla Cybertruck були склоочисники
Всі новини / Автосвіт

Ілон Маск не хоче, щоб у Tesla Cybertruck були склоочисники

Ілон Маск не хоче, щоб у Tesla Cybertruck були склоочисники
Як ми повідомляли раніше, на випробувальному треку заводу Tesla у Каліфорнії було помічено пікап Cybertruck, який виглядає практично готовим до виробництва.

На відміну від ранніх прототипів ця версія Tesla Cybertruck має зовнішні дзеркала заднього виду та склоочисник лобового скла. Це вірні прикмети того, що пікап ось-ось набуде фінального вигляду.

При цьому використанио єдиний склоочисник на величезному повідку. У режимі спокою він примикає до водійської стійки лобового скла, а при роботі хитається по дузі. При такій конструкції склоочисник помітно виділяється на кузові, дисонуючи з "безшовним" дизайном Cybertruck.



Раніше планувалося, що у пікапа будуть лазерні очищувачі лобового скла, на які компанія отримала патент, але реальність суворіша, ніж мрії Ілона Маска. Очільник Tesla вже прокоментував у Твіттері новий елемент зовнішності пікапа. Причому в характерній для себе манері, пожалкувавши, що при створенні Cybertruck доводиться йти на компроміси.

"Закон вимагає, щоб виробники випускали автомобілі з бічними дзеркалами... Склоочисник - ось що турбує мене найбільше, - зазначив глава Tesla. - Немає простого рішення.

Читайте також: Популярний кросовер Ford позбудеться половини моторів

Склоочисник, який би ховався в передній багажник, був би ідеальним, але це складно ".
12-12-2021, 09:58  
Джерело: rbc.ua
Переглядів: 456   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: