Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Концерн GM випустив перші електропікапи Hummer EV, призначені клієнтам
Всі новини / Автосвіт

Концерн GM випустив перші електропікапи Hummer EV, призначені клієнтам

Концерн GM випустив перші електропікапи Hummer EV, призначені клієнтам
Завод американської марки у Детройті випустив перші екземпляри електричних пікапів Hummer EV.

Незабаром нові електрокари будуть передані клієнтам марки. Примітно, що перший серійний пікап Hummer EV був проданий на благодійному аукціоні за 2,5 млн доларів.

Виручені кошти були спрямовані на будівництво житла для постраждалих під час ліквідації наслідків трагедії 11 вересня та членів їхніх сімей. Лінійка автомобілів Edition 1, присвячена запуску серійного виробництва моделі, буде обмежена тиражем 10 тис. екземплярів. Кожен автомобіль лімітованої серії коштуватиме близько 110 тисяч доларів.

Всі автомобілі стартової лінійки були заброньовані практично відразу після старту прийому замовлення. Електричні пікапи Edition 1 поставлятимуться з 1000-сильною силовою установкою. З місця до 100 км/год такий автомобіль здатний прискорюватись за 3 секунди. На одному заряді електрокар може пройти 526 км. Також новинка може похвалитися режимом «краба», в якому завдяки заднім колесам, що підрулює, машина здатна рухатися по діагоналі.



Наступне виконання Hummer EV з’явиться на ринку восени 2022 року за ціною близько 100 000 доларів. Такий електрокар буде рухатися тримоторною силовою установкою потужністю близько 800 к.с. Навесні 2023 року відбудеться прем’єра менш потужного варіанта за 89 995 доларів, а найдоступніша модифікація дістанеться ринку в 2024 році і обійдеться мінімум в 79 995 доларів.

[b]Читайте також: У США значно знизилося число смертей від шкідливих викидів автомобілів

Усі ці версії вже встигли замовити 125 тисяч людей.

12-22-2021, 08:56  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 459   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: