Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Mercedes-Benz перетворили на VIP-авто з PlayStation та великим екраном
Автосвіт / Відео

Mercedes-Benz перетворили на VIP-авто з PlayStation та великим екраном

Компанія Mercedes представила свій Sprinter з розкішними новинками: PlayStation 5 та великим екраном всередині.

Також у салон помістили холодильник, бездротову зарядку та килими.

Mercedes-Benz Sprinter від Klassen є яскравим прикладом VIP-варіанту моделі. Зовні він виглядає як Sprinter з іншою решіткою радіатора, більш спортивним бампером і моднішими колесами.

Тим не менш, передній комплект Klassen дасть вам уявлення про те, як може виглядати версія AMG цього фургона, якщо Mercedes-Benz побудує його.



У той час як зовнішні оновлення є відносно м’якими, для інтер’єру все навпаки. У передній частині дизайн приладової панелі залишається таким же, як і у стандартного Sprinter. Однак майже кожна поверхня оздоблена коричневою шкірою, від керма до дверних панелей. Також є холодильник і велика бездротова зарядка, яка виконує роль переднього підлокітника. Він також має килими з глибоким ворсом.

Переходячи до гаджетів, у Klassen Sprinter на стелі висить телевізор. Хоча це часто зустрічається в розкішних переобладнаних фургонах, компанія з тюнінгу була досить люб’язною, щоб підключити його до системи Apple TV. Але якщо ви або ваші пасажири віддаєте перевагу іграм, Klassen також обладнав Playstation 5, щоб розважити всіх. Меломани також можуть оцінити об’ємну аудіосистему фургона з третього ряду.

Читайте також: В Україні підтримуватимуть електромобілі

Классен не згадав ціну на VIP Sprinter, але очікував, що вона перевищить 200 000 доларів. Це робить цей фургон дорожчим, ніж Mercedes-Maybach S580 із досить опціонованими параметрами. Знову ж таки, важко встановити PS5, міні-бар і широкий телевізор у флагманський седан, до того ж ви не можете перевершити простір, який може запропонувати фургон.
01-23-2022, 10:57  
Джерело: apostrophe.ua
Переглядів: 903   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: