Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » В США 57-річний Ford Mustang знайшли у старому гаражі
Автосвіт / Фото

В США 57-річний Ford Mustang знайшли у старому гаражі

В США 57-річний Ford Mustang знайшли у старому гаражі
У Сполучених Штатах у покинутому гаражі знайшли рідкісний спортивний автомобіль Ford Mustang Shelby GT350 1965 року випуску, вартістю - щонайменше 300 тисяч доларів.

Про історію виявлення цінної знахідки повідомляє Foxnews.

Наштовхнувся на історичний спорткар мисливець на класичні автомобілі Метт Тейлор.

Наприкінці минулого року у покинуту будівлю привів його друг, побачивши у Facebook оголошення про кермо Ford Mustang Shelby 1966 року випуску та простежив за тим, щоб виявити, що сім’я успадкувала занедбаний будинок та речі померлого родича, у якого були авто та запчастини.

З-поміж них були кабріолет Ford Mustang 1991 року випуску та привабливе купе Ford Mustang K-Code 1965 року випуску.

Проте справжній скарб був захований під кришкою, який там знаходився близько трьох десятиліть: повний Ford Mustang Shelby GT350 1965 року випуску, один із лише 562, які були випущені того року.

Фарба на авто дещо покрилась іржею через єнотів, які жили в брезенті і використовували його як ванну кімнату. А багажник теж дещо покрила корозія. При цьому внутрішні та механічні частини мали досить хороший стан для автомобіля, який простоював роки.



Метт Тейлор вирішив укласти угоду з родиною, щоб купити весь лот, забравши машину у свій магазин. Він взявся ремонтувати 289 кубічних дюймів V8 та змусив його працювати досить легко; також замінив підвіску, паливний бак, вихлоп та інші компоненти на правильні деталі.

Усередині авто потребувало тільки очищення. Він залишив стару фарбу та патину неушкодженими, щоб красномовніше розповісти про свою історію.

Метт не планує виставляти раритетний спорткар на аукціон, а хоче зберегти його.

Читайте також: Обов'язковий техогляд авто в Україні може повернутися

Відповідно до довідника цін Hagerty, GT350 1965 року випуску в пристойній формі коштує 300 тисяч доларів, а вартість шоу-мобіля може сягнути усіх 600 тисяч.
01-25-2022, 15:47  
Джерело: apostrophe.ua
Переглядів: 387   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: