Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Як виглядає найрозкішніший у світі гараж?
Автосвіт / Відео

Як виглядає найрозкішніший у світі гараж?

У Каліфорнії, США, знаходиться найдорожчий гараж у світі, чия вартість перевищує 2 млн доларів.

Це індивідуальний мармуровий експонат для 8 автомобілів і величезного его.

Вілла Роза Ругоза в Каліфорнії являє собою гараж для бальних залів вартістю 2 мільйони доларів.

Більшість людей перетворюють те, що залишилося порожнім у їхньому гаражі, на додаткове сховище, а інші використовують простір виключно для своїх автомобілів.

Подружжя, яке стоїть за так званим гаражем для бальних залів, єдиним у Сполучених Штатах, оновлює стару ідею гаража на замовлення.

Це не переодягнена чоловіча печера, не втілення мрії колекціонера і навіть не місце, де любитель автомобілів може спокійно провести час з друзями чи сам на сам. Це правильний бальний зал, тому якщо ви приберете вісім автомобілів, які зазвичай ставите туди, ви отримаєте достатньо місця, щоб влаштувати вечірку на пару сотень людей.

У бальному гаражі також є власна кухня та окремі чоловічі та жіночі ванні кімнати з кількома кабінками, прихованими за ширмою з білого мармурового каррарського мармуру ручної роботи. Одним словом, це бальний зал. Але й гараж.



Гараж бального залу Villa Rosa Rugosa в Каліфорнії оцінюється в 2 мільйони доларів. Особняк був завершений у 2003 році і розташований у Сан-Хуан-Капістрано, Каліфорнія. Він пропонує 13 000 квадратних футів (1208 квадратних метрів) житлової поверхні, розташованої між головним особняком, парою гостьових та басейном. Це 8-місна резиденція з 12,5 ванними кімнатами, яка також може похвалитися приватними лоджіями, великим італійським садом, винним погребом, 4D-кінотеатром на 13 осіб і кухнею для гурманів, гаражем для бальних залів, будівництво якого коштувало 2 мільйони доларів.

Як пояснює подружжя Брозе (ідея гаража-бального залу була їхньою) у відео, найскладніша частина будівництва цього мармурового експоната - зробити мармурову підлогу. Це найбільший шматок мармурової мозаїки в приватній резиденції, і на її створення вручну пішло два роки. Вона створена з розписаними вручну фресками в стилі епохи Відродження, позолотою на стелі, кришталевими люстрами, відповідними творами мистецтва та гідравлічними дверима.

Як зазначалося вище, поруч розташовані дві ванні кімнати та кухня, і обидва стануть у нагоді, коли місце звільнено від автомобілів і перетвориться на бальний зал. Син сімейства Брозе провів тут свій весільний прийом близько на 500 людей. Як гараж, він може вмістити від 8 до 10 автомобілів.

"Я думаю, що коли ми вперше привезли сюди машини, ми обидва затамували подих», — каже Шеллі Борзе, дизайнерна проєкту, про гараж, який вона описує як "трохи декадентський, я погоджуюся, але він дуже корисний".

Просто покласти мармур на підлогу кімнати і назвати це гаражем недостатньо. Вони повинні були переконатися, що мармур витримує вагу транспортних засобів, і що вони можуть усунути будь-які пошкодження, викликані витоками, протягом 24 годин.

Читайте також: В Україні планують оновити ПДР

Не дивлячись на резонанс, викликаний декадентським гаражем, його врешті продали всього за 4,7 мільйона доларів. У грудні 2019 року він був проданий знову, цього разу за 5,75 мільйона доларів.
01-30-2022, 09:58  
Джерело: apostrophe.ua
Переглядів: 2 512   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: