Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » В США за пропуск регламентного ТО власника пікапа позбавили гарантії та вимагають 15 тисяч доларів
Всі новини / Автосвіт

В США за пропуск регламентного ТО власника пікапа позбавили гарантії та вимагають 15 тисяч доларів

В США за пропуск регламентного ТО власника пікапа позбавили гарантії та вимагають 15 тисяч доларів
Власник пікапа Ram 1500 з Онтаріо заплатив кругленьку суму в 15 000 доларів через власну неуважність.

Через несвоєчасну заміну моторної оливи дизель пікапа вийшов з ладу. У гарантії канадцеві також відмовили.

Все почалося з того, що канадець звернувся до офіційного дилера з приводу вийшов з ладу мотора, останній відмовлявся заводитися. Машина мала пробіг в 91 тис. км і була ще на гарантії.

Але фахівці сервісу провели експертизу і з'ясували, що двигун вийшов зламався внаслідок несвоєчасної зміни масла. Ціна нового 3,0-літрового турбодизеля з роботою по установці та демонтажем старого – близько 15 тис.доларів.



Згідно з даними борткомп'ютера, масло слід було замінити на пробігу в 50 000 кілометрів. Але автомобіліст вирішив заощадити, звернувся до гаражних майстрів і отримав радісну звістку: на машині масло можна міняти не частіше, ніж кожні 24 тис. км. насправді ж, регламентний міжсервісний інтервал – всього 16 тис. км.

Цікаво, що канадець спробував послатися на відсутню в машині паперову інструкцію з експлуатації, але офіційний мануал на Ram останніх років випуску вбудований в мультимедійну систему машини. Так що вся необхідна інформація про сервісні інтервали була у власника під рукою.

Читайте також: В Україні планують оновити ПДР
Але за свою неуважність і довірливість канадцеві довелося заплатити 15 тис.доларів.
01-31-2022, 09:28  
Джерело: rbc.ua
Переглядів: 889   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: