Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » У Британії показали унікальний автомобіль
Автосвіт / Фото

У Британії показали унікальний автомобіль

У Великій Британії компанія Von Mercier представила автомобіль Arosa, унікальність якого полягає в тому, що він оснащений повітряною подушкою.

Про це повідомляє Daily Mail.

Компанія названа на честь американського інженера та її засновника Майкла Мерсьє – за словами творців, автомобіль поєднує у собі передові технології на повітряній подушці та інновації в галузі електромобілів.

Дана модель оснащена повністю електричною трансмісією, яка складається з бензинового двигуна - його приводять у дію три електродвигуни, а буферна батарея накопичує електроенергію для коротших сплесків швидкості.



Також у моделі є відкрита кабіна з тандемним розташуванням сидінь, як у винищувача, і цифрова панель приладів.

У вдосконалена система управління напрямки обіцяє чудову маневреність - це дозволяє водієві легко зупинятися, повертати, рухатися заднім ходом та рухатися вперед. Arosa також має бічні палуби, схожі на човен, так що на повітряній подушці можна взяти з собою більше людей.

Зазначається, що для початку Von Mercier виробляє 50 моделей своєї Arosa – у компанії сподіваються, що до літа основна частина моделей надійде у продаж. На даний момент близько 180 клієнтів "висловили готовність купити Arosa".

Читайте також: Новий Ford Everest офіційно представлять 1 березня

Початкова ціна становить 100 000 доларів США (приблизно 73 400 фунтів стерлінгів), однак вона може й зрости.
02-21-2022, 09:59  
Джерело: apostrophe.ua
Переглядів: 401   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: