Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Український автовиробник буде відновлювати військову техніку для боротьби з окупантами
Всі новини / Автосвіт

Український автовиробник буде відновлювати військову техніку для боротьби з окупантами

Український автовиробник буде відновлювати військову техніку для боротьби з окупантами
Українська компанія Polycar, яка відома виготовленням різноманітних кузовних надбудов для комерційних автомобілів, вирішила допомогти українським військовим у боротьбі з російськими агресорами.

Як повідомили на підприємстві, їхні спеціалісти готові відремонтувати і відновити різну колісну військову техніку, пошкоджену в ході боїв або просто неробочому стані.

Для цього є всі необхідні виробничі потужності в центрі країни, а також досвідчений колектив, який готовий оперативно взятися за справу.



«Ми – колектив однодумців, який має виробничі потужності в центрі країни, важкі вантажопідйомні механізми, парк сучасного обладнання, унікальні навички… Ми готові БЕЗКОШТОВНО відновлювати пошкоджену в боях і просто неробочу бойову та небойову техніку та повертати її до ладу», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: КрАЗ почав безкоштовно передавати ЗСУ техніку та ремонтувати її

Також у компанії зазначили, що їхні спеціалісти можуть працювати з металом, електрикою, електронікою, гідравлікою і трансмісією.
03-7-2022, 10:58  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 1 296   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: