Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Розкрито терміни прем’єри спорткара BMW M4 CSL
Всі новини / Автосвіт

Розкрито терміни прем’єри спорткара BMW M4 CSL

Минулої осені, анонсуючи святкування 50-річчя свого спортивного підрозділу, компанія BMW пообіцяла представити протягом 2022 кілька M-новинок, включаючи купе M4 CSL.

Тепер тематичний ресурс BMW Blog з’ясував, що презентація відбудеться у травні. Точна дата не розголошується – як і джерело інформації, але тут, мабуть, доречно нагадати, що день народження BMW Motorsport – 24 травня.

Наші шпигуни вже неодноразово ловили BMW M4 CSL на тестах. Судячи зі зйомок, ця версія відрізнятиметься від молодшої M4 Competition деталями аеродинамічного обважування, включаючи ширші бічні спідниці й задній спойлер, Y-подібними елементами в решітці радіатора і, можливо, оптикою.

Трилітрову рядну “турбошестірку” повинні форсувати з 510 приблизно до 540-550 к.с. Для порівняння, на гоночному M4 GT3 подібний агрегат розвиває всі 590 к. Раніше повідомлялося, що він поєднуватиметься лише з восьмиступінчастим автоматом та заднім приводом.



Сама абревіатура CSL, яку BMW використовує з першої половини сімдесятих – тоді випускався спорткар BMW 3.0 CSL – розшифровується як Coupe Sport Leichtbau або Coupe Sport Lightweight – полегшене спортивне купе. Відповідно, важливим аспектом BMW M4 CSL також стане низка заходів, спрямованих на зниження маси.

За неофіційними даними, дводверка «схудне» більш ніж на центнер шляхом відмови від задніх сидінь та щедрішого використання вуглепластику.

Читайте також: КрАЗ почав безкоштовно передавати ЗСУ техніку та ремонтувати її

Крім M4 CSL, у 2022 році мають дебютувати нове купе M2 і перші у своєму роді універсал M3 Touring та кросовер XM. Крім того, у рамках святкування ювілею BMW підготувала широку лінійку моделей із класичною спортивною емблемою.
03-8-2022, 18:38  
Джерело: autoporady.com
Переглядів: 323   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: