Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Розробка Volkswagen Trinity буде коштувати 2 мільярди євро
Всі новини / Автосвіт

Розробка Volkswagen Trinity буде коштувати 2 мільярди євро

Розробка Volkswagen Trinity буде коштувати 2 мільярди євро
Компанія Volkswagen оголосила про плани вкласти 2 мільярди євро в будівництво окремого виробничого майданчика для електрокара майбутнього.

Йдеться про проект Trinity – високотехнологічний електричний седан, який прийде на заміну моделям Passat та Arteon. Машина, дійсно, буде піком розвитку в автомобілебудуванні.

По-перше, її оснастять повноцінним автопілотом четвертого рівня, який практично не потребує втручання водія.

По-друге, автомобіль базуватиметься на новій модульній платформі Scalable Systems Platform, яка передбачає створення електрокарів різного форм-фактора, починаючи від седанів, і закінчуючи спортивними купе. По-третє, виробник заявляє, що новинка матиме чудові технічні характеристики. Конкретики тут немає, але розраховувати на високу потужність та великий запас ходу варто.



Найцікавіше – сам виробничий майданчик буде таким же технологічним. У Volkswagen хочуть застосувати тут якийсь "новий спосіб виробництва": йдеться про кардинальний спрощений процес, який складно було б організувати на універсальних заводах, що виробляють і "батарейні", і паливні машини.

Читайте також: Скільки зараз коштує заправити автомобіль пальним в Україні

На жаль, подробиць ми не знаємо, але виробник заявив, що у разі успішного впровадження нових процесів на будівництво однієї машини йтиме не більше десяти годин.
03-9-2022, 17:39  
Джерело: f1analytic.com
Переглядів: 651   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: