Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Новенький Chery Tiggo 8 Pro показали всім
Всі новини / Автосвіт

Новенький Chery Tiggo 8 Pro показали всім

Китайські фотошпигуни показали особливості оновленого Chery Tiggo 8 Pro.

Очевидцям вдалося підловити передсерійний кросовер без камуфляжу та заглянути до салону.

Від вихідного Tiggo 8 Plus новинка відрізняється бамперами, радіаторними гратами, формуванням передніх крил, кришкою багажника, фарами та ліхтарями.

У салоні змінилися дверні карти, центральний тунель, кермо, і навіть блок управління кліматом. Змін у гамі двигунів не очікується.



Схоже, що зараз версію Pro додадуть і в гаму для Піднебесної, причому цілком ймовірно, що Chery продаватиме одночасно Tiggo 8, Tiggo 8 Plus і Tiggo 8 Pro.
Новенький Chery Tiggo 8 Pro показали всім

Мінпромторг Китаю давно розкрив габаритні розміри, з яких випливає, що нове обваження збільшить довжину від бампера до бампера на 23 міліметри, але ширина, висота та колісна база не зміняться. Вихідну модель легко дізнатися по склінню, дверям та загальному форм-фактору.

Читайте також: Названо найкращий жіночий автомобіль року

Після модернізації Tiggo 8 Pro виявиться багато в чому уніфікований по салону з крос-купе Omoda 5. У купеподібного кросовера запозичають кермо, інтерфейс управління клімат-контролем та інформаційно-розважальний комплекс із вигнутими дисплеями. Таким чином, після чергового апгрейду "вісімка" втратить один тачскрін.
03-10-2022, 20:23  
Джерело: f1analytic.com
Переглядів: 336   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: