Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Перший кросовер Ferrari показали на офіційному знімку
Всі новини / Автосвіт

Перший кросовер Ferrari показали на офіційному знімку

Перший кросовер Ferrari показали на офіційному знімку
Опубліковано перший офіційний тизер Ferrari Purosangue 2023.

Дебютний кросовер італійської марки має бути представлений у другій половині нинішнього року. Фото опублікували на офіційній сторінці італійського бренду в Instagram.

Зображення підтвердило достовірність шпигунських фото Ferrari Purosangue, які потрапили в інтернет кілька тижнів тому. Дизайн кросовера дуже нестандартний: у нього стрімкий профіль, скромне позашляхове обважування і заховані дверні ручки. Передня частина з вираженим носом і тоненькими діодними фарами виконана в дусі флагманського суперкара Ferrari SF90 Stradale.



Салон Ferrari Purosangue поки не розсекречено, також нічого невідомо про характеристики кросовера. За попередніми даними, модель побудована на платформі купе Ferrari Roma й отримає турбовані V6 та V8, доповнені гібридними установками.

Читайте також: Конфіскований "Гелендваген" кримінального авторитета врятував життя спецназу в Ірпені

Перший кросовер Ferrari отримає пневмопідвіску зі змінним кліренсом. Також розробники обіцяють, що керованість Purosangue стане найкращою у класі. Конкурентами моделі стануть Aston Martin DBX, Bentley Bentayga та Lamborghini Urus.
03-25-2022, 08:51  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 806   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: