Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Трирядний кросовер Meridian стане на конвеєр в індійському мегаполісі Пуна
Всі новини / Автосвіт

Трирядний кросовер Meridian стане на конвеєр в індійському мегаполісі Пуна

Трирядний кросовер Meridian стане на конвеєр в індійському мегаполісі Пуна
Нову модель для Індії під назвою Meridian компанія Jeep анонсувала у лютому.

Досі ми бачили цей кросовер лише у камуфляжі, але тепер можемо оцінити екстер’єр та характеристики машини.

Хоча сюрпризу не сталося. Індійцям запропонують переосмислений варіант відродженого Commander, який представили у Бразилії у серпні минулого року.

Паркетники ріднить легкову платформу з поперечним розташуванням двигуна, проте для Meridian заготовили оригінальний набір агрегатів та власні налаштування ходової частини.

Спочатку кросовер для Індії отримає єдиний двигун — дволітровий турбодизель віддачею 170 к.с. З ним поєднуються на вибір шестиступінчаста механіка або дев’ятиступінчастий автомат, причому тільки з останньою коробкою є повнопривідна трансмісія. У майбутньому очікується поява гібридної версії, що особливо актуально для Індії з її забрудненим повітрям і екологічними стандартами, що постійно посилюються.



У плані дизайну від латиноамериканського побратима Meridian відрізняється хіба що набором кольорів — зазвичай вони більш яскраві, наприклад — червоний, як на великому фото. При цьому образ кросовера агресивний: строгі кузовні лінії чимось нагадують про Grand Cherokee середини дев’яностих.

Втім, 4,8-метровий Jeep Meridian вийшов більшим за культовий автомобіль «нових російських». І сильно виграє за місткістю: у ньому три ряди сидінь, на “гальорці”, де логічно перевозити дітей, передбачені USB-порти для заряджання гаджетів.

Meridian створений на базі Jeep Compass, і по інтер’єру це дуже помітно: та ж панель приладів, та ж 10-дюймова мультимедійна система, ті ж органи управління.

На другому ряді відмінностей більше: тут просторіше (позначається розтягнута колісна база), передбачено окреме управління вентиляцією, на замовлення доступні індивідуальні капітанські крісла.

Багажник вміщує 661 літр зі складеним третім рядом або 233 літри у семимісцевій конфігурації салону.

Читайте також: Aston Martin перейменує середньомоторний Vanquish до прем’єри

Старт продажів Jeep Meridian відбудеться на початку літа. Виробництво з високим рівнем локалізації (цілих 82%) налагоджують у місцевому Детройті – місті Пуна за 150 кілометрів від Мумбаї. Там же збирають Compass та Wrangler.
04-5-2022, 16:38  
Джерело: autoporady.com
Переглядів: 309   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: