Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Kia представлял Niro 2-го покоління в електрифікованому форматі
Всі новини / Автосвіт

Kia представлял Niro 2-го покоління в електрифікованому форматі

Kia представлял Niro 2-го покоління в електрифікованому форматі
На Нью-Йоркському автосалоні Kia представила друге покоління Niro, продемонструвавши гібридну, гібридну і акумуляторну електричну модель, що підключається.

Новий Niro просторіший, ефективніший і включає в себе більше технологій, ніж його попередник.

Стиль нової моделі сміливий, з міцнішою передньою панеллю, ширшою задньою стійкою і стрімкими лініями кузова — тепер він більше схожий на інші кросовери Kia за своїм зовнішнім виглядом. Незважаючи на те, що Niro тільки передній привід, дорожній просвіт у Niro тепер становить 152 мм.

Інтер'єр Niro 2023 більш просторий, з великим простором для голови, ніг і багажного відділення, ніж у попереднього покоління. Невелике збільшення фізичних розмірів допомогло це полегшити, додавши ще вісім кубічних футів (226,5 літрів) пасажирського салону. Екологічність також є мантрою для нового Kia Niro, інтер'єр якого складається з текстилю без використання тварин та перероблених чи екологічно чистих матеріалів.

Технології також отримують оновлення: великий 10,25-дюймовий сенсорний екран і цифрова панель приладів того ж розміру входять до стандартної комплектації. Удосконалені системи допомоги водієві та системи безпеки також входять у стандартну комплектацію — до них відносяться запобігання зіткненням попереду з виявленням пішоходів, допомога в утриманні смуги руху, допомога у слідуванні за смугою руху, попередження водія про увагу, запобігання зіткненням у сліпих зонах, попередження про безпечний вихід, та попередження про пасажирів ззаду. Більшість з них доступна у всій лінійці Kia, але Niro робить їх стандартними.

Як оновлення також доступні додаткові функції допомоги та безпеки. Допомога при зміні смуги руху можна оновити, включивши до неї функції зміни смуги руху та машинного навчання системи Smart Cruise Control. Також доступний Digital Key 2.0 для керування без ключа через смартфон.

Kia Niro 2023 випускатиметься в трьох моделях: Hybrid, PHEV і EV.

Гібридна модель поєднує 1,6-літровий чотирициліндровий двигун і двигун з постійними магнітами потужністю 32 кВт, що в сумі дає 139 кінських сил (103,7 кВт). Витрати палива Niro Hybrid становлять 4,4 л/100 км у змішаному циклі, а загальний запас ходу становить 946 км на бак.

Niro PHEV — це гібридна модель з модулем, що підключається, яка поєднує в собі той самий 1,6-літровий двигун з двигуном потужністю 62 кВт і потужністю 180 к.с. (134 кВт). Літій-полімерна батарея має ємність 11,1 кВтг, і може заряджатися рівня 2 менш ніж за три години. За повної зарядки Niro PHEV має повністю електричний запас ходу 53 км, що на 25 відсотків більше, ніж у попереднього покоління.



Niro EV — це повністю електрична модель, яка поєднує в собі акумуляторну батарею на 64,8 кВтг з двигуном потужністю 150 кВт на 201 кінську силу. Цей Niro підтримує швидку зарядку 3-го рівня та входить до стандартної комплектації, дозволяючи заряджати акумулятор від майже нуля до 80 відсотків менш ніж за 45 хвилин. Час зарядки рівня 2 не перевищує семи годин. Повний діапазон складає 407 км. на одному заряді. Доступні тепловий насос та акумуляторний обігрівач для холоднішого клімату.

Читайте також: Стало відомо, як їздити в Іспанії на авто з українськими номерами

Всі три моделі Kia Niro 2023 року надійдуть у продаж наприкінці 2022 року. Kia надасть більше інформації про них ближче до виробництва.





04-17-2022, 14:43  
Джерело: ua-electro.com
Переглядів: 352   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: