Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Новий GMC Canyon отримає версію для екстремального бездоріжжя
Всі новини / Автосвіт

Новий GMC Canyon отримає версію для екстремального бездоріжжя

GMC показала перше зображення пікапа Canyon наступного покоління.

Інформації й ним поки що мало, але одне відомо точно: вантажівка отримає версію AT4X для екстремального бездоріжжя, як у старшого Sierra.

Крім іншого, така машина відрізнятиметься налаштуваннями підвіски, збільшеним кліренсом та додатковим захистом порогів. Прем’єра нового Canyon та Canyon AT4X відбудеться наступного літа.

Нинішній GMC Canyon дебютував у 2014 році. Восени 2015-го середньорозмірний пікап, який є близьким родичем Chevrolet Colorado, розжився «розкішною» версією Denali, а у 2020-му отримай позашляхове виконання AT4. Особливістю таких машин стали переналаштована під бездоріжжя підвіска, система допомоги при спуску, повний привід з заднім диференціалом Eaton G80, що автоматично блокується, а також додатковий захист «роздатка».



У Canyon наступного покоління, і це офіційно підтверджено, буде ще більш екстремальна версія – AT4X. На сьогодні така є тільки старша модель GMC Sierra, причому список доробок, у порівнянні з AT4, досить великий.

На Sierra AT4X стоять амортизатори Multimatic DSSV з золотниковим клапаном і спеціальні пружини, ходи підвісок збільшені на 50 мм спереду і 25 ззаду, а роздавальна коробка прикрита більш потужним щитком.

Судячи з єдиного тизеру, Canyon AT4X частково повторить концепт Canyon AT4 OvrlandX. Пікап відзначиться пластиковими розширювачами колісних арок, збільшеним дорожнім просвітом, захистом порогів та 17-дюймовими колесами з бедлоками та шинами Goodyear Wrangler DuraTrac.

Читайте також: Стало відомо, як їздити в Іспанії на авто з українськими номерами

Гамма двигунів нового «Каньйону» поки що не підтверджена. Зараз на пікап ставлять дизель Duramax 2.8 (184 к.с., 500 Нм), бензиновий V6 3.6 (312 к.с., 373 Нм) та «четвірку» 2.5 (203 к.с., 259 Нм) у парі з шести – або восьмидіапазонним автоматом.
04-17-2022, 19:33  
Джерело: nnews.com.ua
Переглядів: 518   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: